Inschrijven

Aanmeldformulier Contractonderwijs

De inschrijving voor het eerste semester is nu gesloten. Vanaf 1 november kunt u zich inschrijven voor het tweede semester. 

In de e-Studiegids vindt u een overzicht van alle beschikbare cursussen. 

Let op! U kunt zich via deze pagina alleen aanmelden voor cursussen van de Faculteit Geesteswetenschappen. Bent u geïnteresseerd in het volgen van cursussen bij één van de andere faculteiten? Klik dan hier.

Weet u nog niet of een cursus wel beschikbaar is, bent u nog in overleg met de studieadviseur of is er een andere reden waarom u zich niet op tijd zal kunnen inschrijven? Neem dan voor het verstrijken van de inschrijfdeadline contact op met de coördinator contractonderwijs om een regeling te treffen.

Let op! Uw aanmelding is alleen geldig na ontvangst van een gewaarmerkte kopie van een VWO-diploma of HBO-propedeuse, of een daaraan gelijkwaardig diploma.
Zie voor meer informatie: toegangseisen contractonderwijs.

Na ontvangst van uw aanmelding en, indien nodig, diploma ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief met o.a. de roosterinformatie. Deze informatie kunt u ook vinden via roosters Geesteswetenschappen of via de link naar het rooster in de cursusbeschrijving in de studiegids.


Paylogic

Na versturen van het inschrijfformulier wordt u automatisch doorgestuurd naar het betaalsysteem van de Universiteit: Paylogic. Wilt u of kunt u niet online betalen? Dan kunt u het venster sluiten. Denkt u er in dat geval wel aan om op tijd het cursusgeld over te maken (zie: betalen).

Laatst Gewijzigd: 25-08-2017