Inschrijven

Aanmeldformulier Studeren à la carte Geesteswetenschappen

De inschrijving voor studeren à la carte is gesloten. Op 1 november opent de inschrijving voor het tweede semester.

In de e-Studiegids vindt u een overzicht van alle beschikbare cursussen.

Let op! U kunt zich via deze pagina alleen aanmelden voor cursussen van de Faculteit Geesteswetenschappen. Bent u geïnteresseerd in het volgen van cursussen bij één van de andere faculteiten? Klik dan hier.

Weet u nog niet zeker of een cursus beschikbaar is, bent u nog in overleg met de studieadviseur of is er een andere reden waarom u verwacht uw aanmelding niet op tijd te kunnen versturen? Neemt u dan vóór de inschrijfdeadline contact op met de coördinator Studeren à la carte om een regeling te treffen.

Na ontvangst van uw aanmelding en, indien nodig, diploma ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestigingsbrief met o.a. de roosterinformatie. Deze informatie kunt u ook vinden via roosters Geesteswetenschappen of via de link naar het rooster in de cursusbeschrijving in de studiegids.


Paylogic

Na versturen van het inschrijfformulier wordt u automatisch doorgestuurd naar het betaalsysteem van de Universiteit: Paylogic. Wilt of kunt u niet online betalen? Dan kunt u het venster sluiten. Denkt u er wel aan om op tijd het cursusgeld over te maken (zie: betalen)

Laatst Gewijzigd: 25-08-2017