Meelopen bij Griekse en Latijnse taal en cultuur

Wil je weten hoe de dag van een student GLTC eruit ziet? Kom dan een dagje meelopen!

Wat is een meeloopdag?

Ben je benieuwd hoe een collegedag van een student Griekse en Latijnse taal en cultuur eruit ziet? Kom een dag meelopen! Je volgt die dag de colleges van de eerstejaars, en kan vragen aan hen stellen over de studie, wat hun ervaringen zijn, hoe zij tot hun keuze gekomen zijn etc.
De colleges die je op de meeloopdag volgt zijn reguliere colleges. Het kan dus gebeuren dat je het onderwerp dat die dag behandeld wordt niet helemaal kan volgen. Maar laat je daar niet door afleiden. Op een meeloopdag is het belangrijkste dat je kijkt of de sfeer je aanspreekt.


Praktisch

Op de meeloopdag word je 's ochtends om 9.00 of 11.00 (afhankelijk van het tijdstip waarop de colleges beginnen) verwacht in de hal van het Huizinga-gebouw (Doelensteeg 16). Daar staan de eerstejaars te wachten die je die dag zullen begeleiden. Alle vragen die je hebt over de studie kan je aan deze studenten stellen.
Het Huizinga-gebouw bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het station.

Aanmelden

Wil jij een dagje meelopen bij de studie Griekse en Latijnse taal en cultuur? Via deze website kan je je opgeven voor een meeloopdag. Vul je gegevens in en de opleiding neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Geef bij voorkeursdatum aan op welke dag jij het liefst wil meelopen. Je krijgt altijd een e-mail waarin je deelname aan een meeloopdag bevestigd wordt. Als de door jou opgegeven dag niet (meer) mogelijk is, probeert de studiecoördinator samen met jou een ander geschikt moment te zoeken.

Houd wel deze website in de gaten. Als een docent ziek wordt waardoor de meeloopdag niet door kan gaan wordt dat op deze site vermeld! 

Data

De opleiding heeft een aantal dagen geselecteerd waarop je met de eerstejaarsstudenten kunt meelopen.
 
Bekijk data meeloopdagen GLTC


Laatst Gewijzigd: 09-09-2014