Engels 4 intensief

De intensieve zomercursus bestaat uit 45 contacturen, verspreid over 15 lesdagen van 3 uur les per dag. De inhoud van de cursus komt overeen met de praktische taalcursus niveau 4.

Praktische informatie

startmomenten juli
aantal lessen 15
lestijden zie rooster & inschrijven
prijs € 410,-(aspirant) studenten en medewerkers Universiteit Leiden
€ 560,- anderen
startniveau B1
doelniveau B2
instructietaal  Engels
tijdig inschrijven U wordt aangeraden zich tijdig in te schrijven. Een week voor de start van de cursus wordt op basis van het aantal inschrijvingen besloten of een cursus door kan gaan.
ROOSTER & INSCHRIJVEN

Cursusbeschrijving

Dit is een intensieve zomercursus voor halfgevorderden en gevorderden die hun Engelse communicatieve vaardigheden en hun beheersing van de taal in het algemeen op dit niveau willen verbeteren vanwege werk, studie, of gewoon om beter en zelfverzekerder met anderen in het Engels te kunnen converseren.

Ter afsluiting van de cursus vindt een schriftelijke toetsing plaats. Indien men 80% van de lessen aanwezig is geweest en de eindtoets succesvol heeft afgelegd, ontvangt men een certificaat.

Cursusmateriaal

Titel Life Upper Intermediate with DVD
Auteur(s) Helen Stephenson, Paul Dummett and
John Hughes
Uitgeverij Cengage Learning Inc.
ISBN   9781133315728
Verkrijgbaar bij 

Boekhandel Van Stockum


 

Titel English Grammar in Use Fourth Edition
Auteur(s) Raymond Murphy
Uitgeverij Cambridge University Press
ISBN 9780521189392
Verkrijgbaar bij

Boekhandel Van Stockum


 

Het cursusmateriaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Cursisten dienen het materiaal zelf bij de boekhandel aan te schaffen.

Doelgroepen en toelatingseisen

De cursus is bedoeld voor hoger opgeleide volwassenen, zowel studenten en medewerkers van de universiteit Leiden als belangstellenden die geen relatie met de Universiteit Leiden hebben.

Voor deze cursus is kennis van de taal vereist. Cursisten die aan het Academisch Talencentrum het certificaat van de voorgaande cursus behaald hebben, kunnen zich zonder meer inschrijven. Anderen worden nadrukkelijk geadviseerd de instaptoets af te leggen om te bepalen welke cursus aansluit op uw niveau. Dit kan gemakkelijk thuis via de online niveaubepalingstoets. Bij twijfel over het juiste niveau kunt u contact met ons opnemen: 071-5272332 / talencentrum@hum.leidenuniv.nl.

Eventueel kunt u van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 15:30 uur terecht bij de receptie van het Academisch Talencentrum om de instaptoets te maken. Een afspraak maken is niet nodig.

Overige informatie

  • Het maximaal aantal deelnemers voor deze cursus is 18.
  • De studielast van deze cursus bedraagt 84 uur. Op verzoek kan een Verklaring studielast worden uitgereikt. De student dient zelf te informeren bij zijn/haar opleiding of deelname kan worden omgezet in studiepunten.
  • Vakantieperiodes staan vermeld op de jaarplanning van het Academisch Talencentrum.
  • Wanneer er onverhoopt lessen gedurende de cursus uitvallen, zullen deze aan het einde van de reeks worden ingehaald. Houdt u er rekening mee dat in dit geval de cursus een week later eindigt.
  • Het niveau van de cursus wordt aangeduid in termen van het Common European Framework of Reference for Languages.
  • Toelichting tariefgroepen
  • Voorwaarden inschrijving en betaling
  • Veel gestelde vragen

 

Laatst Gewijzigd: 25-10-2017