35% respons Studenten Enquête: koekjes voor iedereen!

Onze faculteit heeft deze week een respons van meer dan 35% gehaald op de Nationale Studenten Enquête (NSE). Een geweldig percentage waar de opleidingen en de faculteit veel aan hebben. Om alle studenten te bedanken trakteert het Faculteitsbestuur op koekjes aanstaande donderdag!


Koekiemonsters

Het Faculteitsbestuur wil alle studenten die de NSE al hebben ingevuld heel erg bedanken voor hun feedback en betrokkenheid. Aanstaande donderdag staan de koekiemonsters, namens het Faculteitsbestuur,  in de hal van het Lipsius koekjes uit de delen. Je bent van harte uitgenodigd om donderdag 25 februari tussen 12 en 13.30 uur naar het Lipsius te komen voor een koekje. Je kunt ze niet missen!

De koekjes komen eraan: kijk uit voor deze jongens!

De koekjes komen eraan: kijk uit voor deze jongens!

Op naar de taart

Hoe groter de respons, hoe beter de feedback voor onze opleidingen en onze faculteit. Heb je de NSE nog niet ingevuld, hopen we dat je dit alsnog gaat doen! Het Faculteitsbestuur trakteert op taart als we de 50% halen. Dus op naar de taart!

Link kwijt?

In je u-mail heb je op 16 en 27 januari een mail van NSE gekregen, die je direct naar de NSE linkt. Mails kwijt? Op de site van de NSE kun je snel een nieuwe link opvragen. Invullen duurt 10 à 15 minuten. Je kunt de enquête ook op je mobiel invullen.

Laatst Gewijzigd: 22-02-2016