Buitenland

Stagefonds Duurzame Geesteswetenschappen

Speciaal voor studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen is er het Stagefonds Duurzame Geesteswetenschappen: een tegemoetkoming in de kosten van de reis en het levensonderhoud die een stage buiten Europa met zich meebrengt.


Onderzoeksbeurzen NIP (Sint-Petersburg)

Het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg (NIP) heeft een aantal onderzoeksbeurzen voor MA-studenten, net afgestudeerden en promovendi van de zes participerende universiteiten, waaronder de Universiteit Leiden.


Studiebeurzen en stages

Naast het vaste verblijf in Sint-Petersburg zijn er ook andere mogelijkheden om tijdens je studie in het buitenland te terecht te komen, bijvoorbeeld met een studiebeurs of voor een stage


Contact

Contactgegevens voor de Outbound Student Coordinator / Studeren in het buitenland


Uitwisselingsovereenkomsten en -programma's

De Universiteit Leiden heeft de volgende uitwisselingsovereenkomsten: Facultaire uitwisselingsovereenkomsten voor studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen en universiteitsbrede uitwisselingsovereenkomsten voor studenten van de Universiteit Leiden. Daarnaast hebben sommige opleidingen specifieke programma's voor hun studenten. Hier vind je alle overeenkomsten op een rij.


Stage in het Buitenland

Het lopen van een stage in het buitenland is één van de vele mogelijkheden om een deel van je studie in het buitenland te realiseren.