Arbeidsmarkt

Lydia Aalpoel

Lydia Aalpoel studeerde Ruslandkunde (specialisatie economie) en werkt als coördinator Centraal- en Oost-Europa bij het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) in Den Haag.


René Nederpel

René Nederpel studeerde van 1987 tot 1992 Ruslandkunde (specialisatie recht). Hij werkt nu in Aalsmeer als verkoper Russischtalige gebieden bij Import BLUMEX Export BV.


Tanita Nieuwenhuizen

Tanita Nieuwenhuizen studeerde Ruslandkunde (specialisatie politicologie). Ze is nu beleidsmedewerker bij het Ministerie van Economische Zaken.


Frans Sonneveldt

Frans Sonneveldt studeerde onder meer Slavische taal- en letterkunde (1977-1982) en Rechten (1983-1986). Hij is partner bij de accountant- en belastingadviesfirma Mazars en daarnaast ook nog eens hoogleraar.


Marlène van den Berge

Marlène van den Berge studeerde Ruslandkunde (met management). Nu werkt ze als account- en marketingmanager voor L'Oréal in Moskou.


Nony Verschoor

Nony Verschoor studeerde van 1981 tot 1988 Slavische taal- en letterkunde. Ze is nu docente Russisch en voorzitter van de sectie Russisch van de Vereniging Levende Talen.