Nieuws

Wat staat er op de agenda van de Faculteitsraad?

Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er tijdens de vergadering tussen de Faculteitsraad en het Faculteitsbestuur wordt besproken? De vergaderingen van de Faculteitsraad zijn openbaar. De eerstvolgende vergadering is op woensdag 8 maart van 15.15 tot en met 17.00 uur in Lipsius, zaal 2.08. Dit is de eerste overlegvergadering waarbij de nieuwe decaan, Mark Rutgers , aanwezig zal zijn. Op de agenda staat onder meer een update van het Plan van Aanpak Werkdruk.


Wat staat er op de agenda van de Faculteitsraad?

Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er tijdens de vergadering tussen de Faculteitsraad en het Faculteitsbestuur wordt besproken? De vergaderingen van de Faculteitsraad zijn openbaar. De eerstvolgende vergadering is op woensdag 15 februari vanaf 15.30 uur in het klein auditorium (zaal 202) van het Wijnhaven in Den Haag. Op de agenda staan onder meer het Leids Register Opleidingen 2017-2018 en de instroom van de BA International Studies.


Wat staat er op de agenda van de Faculteitsraad?

Wat staat er op de agenda van de Faculteitsraad? Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er tijdens de vergadering tussen de Faculteitsraad en het Faculteitsbestuur wordt besproken? De vergaderingen van de Faculteitsraad zijn openbaar. De eerstvolgende vergadering is op woensdag 14 december vanaf 15.15 uur in Lipsius 148. Op de agenda staat onder meer de Facultaire Graduate School voor promovendi.