Onderwijsprijs Geesteswetenschappen

Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen

Goed onderwijs hoort bij de Universiteit Leiden. Om goed onderwijs te belonen en de belangrijke rol van de docent zichtbaar te maken, wordt jaarlijks de Facultaire Onderwijsprijs Geesteswetenschappen uitgereikt aan de beste universitair docent van de faculteit Geesteswetenschappen.


Mili Gabrovšek wint Onderwijsprijs 2015

Docent Engels Mili Gabrovšek heeft op de opening van het academisch jaar de Onderwijsprijs van de faculteit Geesteswetenschappen in ontvangst mogen nemen. De jury was erg te spreken over Gabrovšeks enthousiasme en positieve instelling. Elk jaar wordt de Onderwijsprijs uitgereikt aan de meest inspirerende docent van de faculteit.


"De Middeleeuwen zijn spannend, mysterieus en spreken tot de verbeelding"

Op 3 september won Thijs Porck MPhil, docent Oudengels bij de opleiding Engelse taal en cultuur, de Geesteswetenschappen Onderwijsprijs – de facultaire prijs voor de beste docent van het jaar. Hij vindt het vooral erg leuk dat de nominatie vanuit studenten komt. “Ze waarderen blijkbaar wat je doet en dat geeft een goed gevoel. De prijs is voor mij een groot compliment.”


Thijs Porck en Karène Sanchez genomineerd voor Onderwijsprijs 2014

De genomineerden voor de facultaire Onderwijsprijs 2014 zijn Thijs Porck MPhil (Engelse taal en cultuur) en dr. Karène Sanchez (Franse taal en cultuur). Tijdens de facultaire openingsborrel op woensdag 3 september as. zal de winnaar worden bekendgemaakt door Arinde Jonker, studentlid van de Commissie Onderwijs en voorzitter van de werkgroep Onderwijsprijs.