Aanmelding minoren 2017-2018

Bachelorstudenten in het bezit van een propedeuse kunnen zich inschrijven voor een minor. Inschrijven voor de minor en voor de minorvakken kan via uSis. Let bij je inschrijving goed op wanneer een minor gegeven wordt en of deze past in je rooster!

Procedure
De minoren hebben, op de minor 'Brain and Cognition' na, geen selectieprocedure, veel minoren hebben echter wel een maximum aantal deelnemers. Plaatsing geschiedt op volgorde van aanmelding, ongeacht of er wordt ingeschreven voor 30 of 15 studiepunten.

Schrijf je in via uSis. Let bij je inschrijving goed op wanneer een minor gegeven wordt en of deze past in je rooster. De minor komt in het studierooster van de student te staan als inschrijving succesvol was.

Afmelden
Als je je hebt aangemeld voor een minor maar je besluit deze niet te gaan volgen, meld je dan af via uSis.


Eerste semester 2017-2018

Inschrijvingstermijn 1 mei t/m 15 augustus 2017.

Je moet je voor enkele minoren eerder of juist later inschrijven.

Let op: Alle minoren van de faculteit Geesteswetenschappen kun je in uSis terugvinden onder de 'opleiding' FGW Algemeen. Als je de minor geselecteerd hebt, komen automatisch ook de tot de minor behorende vakken en tentamens in beeld. Daarvoor kun je je nu nog niet inschrijven, dit kan pas vanaf half juli. Je hoeft dus alleen voor de minor zélf de inschrijving te voltooien.

Laatst Gewijzigd: 21-02-2017