Bezoek het Study Abroad Festival!

Ben jij avontuurlijk aangelegd? Sta je open voor nieuwe culturen? Zin in een ervaring die impact heeft op de rest van je leven én je loopbaan? Kom dan naar het Study Abroad Festival op vrijdag 14 oktober en start jouw buitenlandavontuur!

Dit evenement is bedoeld voor tweedejaars studenten die volgend studiejaar (2017-2018) naar het buitenland willen voor studie of stage. Ook eerstejaars studenten die zich alvast willen oriënteren zijn van harte welkom. Het festival vindt vrijdag 14 oktober plaats van 13:00 tot 17:30 in het Gorlaeus Gebouw, Einsteinweg 55 te Leiden.


Verdiepen

Tijdens het Study Abroad Festival heb je alle kans om meer te weten te komen over wat er komt kijken bij studeren in het buitenland. Je kunt je verdiepen in het land waar jij graag wilt studeren, in gesprek gaan met uitwisselingsstudenten, infosessies van je faculteit bijwonen en meer. Alle informatie over het festival kun je vinden in het programma. Like ook onze Facebookpagina voor updates.

Interesse?

Als je bij dit evenement wil zijn, kun je je opgeven via dit formulier. Tijdens het Study Abroad Festival kun je bepalen bij welke sessies je aanwezig wilt zijn, je hoeft je daar dus niet van tevoren voor op te geven.


Studiebeurs & filmwedstrijd

Tijdens het Study Abroad Festival is er niet alleen de mogelijkheid om alles te weten te komen over studeren in het buitenland. Je kunt er ook nog eens met een studiebeurs ter waarde van €1000 vandoor gaan! En dan is er ook nog de Study Abroad Film Contest. Aan deze wedstrijd kun je meedoen als je studeert of stage loopt in het buitenland. De winnaar gaat ervandoor met een prijs van €100! Zie de instructie voor meer informatie en de voorwaarden.

Tot 14 oktober!

Laatst Gewijzigd: 07-10-2016