De werkplek

Informatie over de werkplek, werkplekgegevens, (afstellen) meubilair, naambordje, sleutelpas , schoonmaak en reparaties.

Werkplek

Elke medewerker heeft recht op een werkplek. Dit kan een ‘eigen’ werkplek zijn of een werkplek die u met anderen deelt. Een standaard werkplek bestaat uit bureau, ladenblok, bureaustoel, prullenbak, telefoon en een computer.


Werkplekgegevens

Uw werkplekgegevens (gebouw, kamernummer en telefoon) zijn vastgelegd in SAP en worden getoond op het web (medewerkerspagina en via de zoekfunctie) en in het adresboek van Outlook. Mochten uw werkplekgegevens incorrect zijn, dan kunt u de juiste gegevens doorgeven aan Huisvesting.

Let op: indien er post binnenkomt voor een (gast)medewerker die niet vermeld staat op de universitaire website, en van wie niet duidelijk is tot welke eenheid hij of zij behoort, stuurt de postkamer de post retour aan de afzender.

Afstelling meubilair

Indien u advies of informatie wilt over de afstelling van het meubilair of andere arbeidsomstandigheden, kunt u contact opnemen met de Arbo-coördinator.

Extra meubilair

Mocht de werkplek niet volledig aanwezig zijn of u heeft extra meubilair nodig, neem dan contact op met uw instituutsmanager. De kosten voor de standaard werkplek worden gedragen door de faculteit. Extra meubilair komt echter voor rekening van de eenheid (instituut of faculteitsbureau). In geval van extra meubilair bepaalt de eenheid of dit aangeschaft kan worden.

Naambordje

Indien het naambordje ontbreekt, of de gegevens verouderd zijn, kunt u een nieuw naambordje aanvragen via Huisvesting.

's Avonds en in het weekend gebruik maken van uw werkplek

Omdat niet alle gebouwen van het WSD-complex tot 's avonds laat openblijven, is het mogelijk om een pas aan te vragen, zodat u na sluitingstijd toegang tot een werkplek heeft. U kunt een pas aanvragen bij uw instituutsmanager, uw instituutssecretariaat of uw afdelingshoofd. Meer informatie vindt u op de pagina Sleutels.

Schoonmaak

Meer informatie over de schoonmaak van uw werkplek, vindt u op de pagina "Schoonmaak".

Reparaties

Is de tl-verlichting kapot of moet er iets anders vervangen of gerepareerd worden? Neem dan contact op met de Servicedesk.

Laatst Gewijzigd: 07-07-2016