Interne communicatie bij FGW

Medewerkerswebsite fgw.nu

Op de medewerkerswebsite staan alle mededelingen die voor medewerkers relevant zijn én de nieuwsberichten van onze facultaire nieuwspagina. Kortom: al het nieuws gebundeld op 1 pagina. Vanuit de medewerkerswebsite kun je terecht voor alle praktische informatie, zoals facilitaire zaken, ICT-handleidingen, informatie over salaris en verlof, procedures etc. De medewerkerswebsite van FGW is ingesteld als startpagina in de Internet Explorer browser.

Nieuwsbrief fgw.nu

De fgw.nu nieuwsbrief verschijnt eens in de twee weken. In de nieuwsbrief wordt een selectie gepresenteerd van de mededelingen en nieuwsberichten op de medewerkerswebsite. Daarnaast wordt de agenda gepresenteerd van alle activiteiten binnen onze faculteit, waarbij steeds twee weken vooruit wordt gekeken.

U kunt hier het archief van de nieuwsbrief vinden.

Krant fgw.nu

De fgw.nu krant verschijnt twee keer per jaar: in juni en in december. In de krant komen medewerkers uitvoerig aan het woord over onderwerpen die binnen de faculteit spelen. De krant geeft daarnaast context en achtergrond bij facultaire thema’s en toont de samenhang tussen de strategie en de dagelijkse praktijk.

U kunt hier het archief van de krant vinden (zowel in het Nederlands als in het Engels).


Contact

Heb je vragen of opmerkingen, wil je een bericht in de krant of op de website? Laat het ons weten via fgw.nu@hum.leidenuniv.nl

Voor overige vragen kun je terecht bij Femke Wouters, adviseur interne communicatie:
f.m.wouters@hum.leidenuniv.nl  
071-527 5888

Overige interne communicatie Universiteit Leiden

Universiteit Leiden kent een aantal communicatiekanalen. Meer informatie daarvoor vind je hier.

 
Laatst Gewijzigd: 15-03-2017