Websites

Facultaire webredactie

Met vragen over websites kunt u zich wenden tot de facultaire webredactie: webredactie@hum.leidenuniv.nl (Afdeling Communicatie en Werving).


Websites en -adressen

Een website voor een opleiding, organisatieonderdeel, project of bijvoorbeeld een congres kunt u aanvragen bij de facultaire webredactie via webredactie@hum.leidenuniv.nl.

Medewerkerspagina's

Bij het aanstellen van nieuwe medewerkers met een wetenschappelijke functie wordt een procedure gestart voor het aanmaken van een medewerkerspagina. Het aanmaken gaat met het formulier medewerkerspagina (Engels: webpage new employee).
Het wijzigen van een bestaande medewerkerspagina kan via het wijzigingsformulier. Lees ook de tips voor online profilering.

Heeft u vragen over uw persoonlijke pagina, neemt u dan contact op met de facultaire webredactie via webredactie@hum.leidenuniv.nl.
Uw publicaties worden via LUCRIS getoond op uw persoonlijke medewerkerspagina onder het tabje ‘publicaties’. Neem voor vragen over LUCRIS contact op met de LUCRIS helpdesk .

Schrijven voor het web

Een bezoeker wil in één oogopslag zien of de inhoud van een site de moeite waard is. Het is daarom belangrijk dat teksten op een website kort, aantrekkelijk en ‘scanbaar’ zijn. Lees verder: Schrijven voor het web: 5 tips. Lees ook de tips voor een goed online profiel.

 
Laatst Gewijzigd: 07-05-2015