Binnenkort komt hier een nieuwe website voor medewerkers

Binnenkort komt er een nieuwe medewerkerswebsite. Binnen één omgeving krijg je toegang tot alle relevante informatie vanuit universiteit, faculteit en instituut.

Wat gaat er veranderen:

  • Je vindt straks informatie vanuit universiteit, faculteit en instituut samen op één plek. Dit is informatie op het vlak van P&O, Financiën en Inkoop, ICT, Onderwijs etc. Ook mededelingen, nieuws en agenda bestaan uit universitaire informatie, aangevuld vanuit faculteit en instituut. 
  • De informatie die je ziet, wordt getoond op basis van je registratie in de personeelsadministratie (SAP). Als je inlogt op een universitaire werkplek, toont de medewerkerswebsite automatisch informatie gekoppeld aan jouw profiel. Hierdoor zie je de context van jouw faculteit en instituut. Als je meerdere aanstellingen hebt, kun je switchen tussen faculteiten of instituten met de selectietool.
  • Informatie over organisatieonderdelen vind je via een apart onderdeel in de website, de ‘Organisatiegids’. Bijvoorbeeld wie werkt bij een bepaalde afdeling maar ook de overzichten van docenten per opleiding.
  • De nieuwe site is mobile friendly (past zich aan op een tablet of mobiel) en heeft een eigentijdse vormgeving.
Toelichting over hoe de website werkt vind je op de dag dat de nieuwe website in gebruik wordt genomen op de nieuwe website zelf en in de fgw.nu nieuwsbrief.


Project nieuwe website
In december 2015 is de corporate website live gegaan, de 1e fase van het project nieuwe website. De studentenwebsite is in november 2016 live gegaan, dit was de 2e fase van het project. De medewerkerswebsite is de 3e fase van het project. Er is een aparte website voor aanstaande studenten. Deze website wordt in de loop van 2017 gemigreerd.

Laatst Gewijzigd: 30-03-2017