Caldic Collectie zoekt enthousiaste rondleiders voor beeldentuin

Heb je interesse voor hedendaagse kunst en sculptuur, kun je enthousiast over kunst vertellen en zou je het leuk vinden deel uit te maken van het rondleidingteam van Caldic Collectie?

De Caldic Collectie is een verzameling moderne en hedendaagse kunst. In de collectie zijn meerdere disciplines uit de kunst opgenomen waaronder schilderkunst, beeldhouwkunst, en fotografie, maar ook videokunst, installaties en kunstenaarsboeken. Sinds 1995 heeft de collectie een beeldentuin op het landgoed Clingenbosch met meer dan 60 sculpturen waar men op aanvraag een rondleiding kan krijgen.

Er zijn werken van nationale en internationale kunstenaars te zien, zoals onder andere Joep van Lieshout, Carel Visser, Maria Roosen, Sol LeWitt, Julian Opie, Silvie Fleury, Jean Tinguely, Antony Gormley en Henry Moore. Tijdens de wandeling langs deze beelden krijgt de toeschouwer geen volledig of chronologisch overzicht, maar wel een afwisselende en vaak verrassende blik op wat de moderne en hedendaagse beeldhouwkunst te bieden heeft.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar beeldentuin@caldic.nl en wie weet nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lotte van Diggelen via 070 5121 660.

Laatst Gewijzigd: 23-05-2013