Humanities Career Event 2015 was een daverend succes!

Op 9 april 2015 heeft de 28e editie van het Humanities Career Event plaatsgevonden. Een groot succes met meer inschrijvingen dan ooit!

Opening, lunch en informatiemarkt

De dag begon met een openingswoord door de decaan, die het startsein gaf voor de lunch. Tijdens deze lunch konden de studenten zich verdiepen in stages, extra activiteiten voor studenten en kon er zelfs een professionele LinkedIn-foto genomen worden! Een aantal gelukkige studenten kon alle vragen kwijt tijdens de bedrijvenlunch met verschillende bedrijven.

Lachen voor de LinkedIn-foto!

Lachen voor de LinkedIn-foto!

Workshops

Ook dit jaar waren er weer veel inspirerende en leerzame workshops, zoals de workshops over freelancen van Judith Laanen van NRC/VICE, en de workshop over Werken bij de EU. Hierbij werd het voor de studenten duidelijk welk traject zij precies in zouden gaan mochten zij gaan werken bij de EU. Ook social media, ondernemen, een goed CV, stagelopen en in het buitenland studeren kwamen uitgebreid aan bod tijdens de uiteenlopende workshops.

We sloten de dag af met een druk bezochte borrel, waar de studenten ook hun nagekeken CV konden ophalen bij de Studenten Loopbaan Service. 

Binnenkort kun je nog eens nagenieten van deze dag, want dan zullen we de filmimpressie online zetten. Nu alvast een kleine impressie

Op naar 7 april 2016!

Heb je het evenement dit jaar gemist óf wil je er volgend jaar weer bij zijn? Noteer dan vast donderdag 7 april 2016 in je agenda.

We hopen dat jullie deze dag veel hebben opgestoken en dat jullie tips hebben gekregen die je ook in de praktijk kan brengen. 

Voor meer informatie over de arbeidsmarkt en jouw weg daar naartoe, kun je gedurende het jaar contact opnemen met de Studenten Loopbaan Service

Graag tot volgend jaar op het HCE 2016!

Laatst Gewijzigd: 10-04-2015