Actueel

Humanities Career Event - Your next stop

Wil je goed voorbereid je toekomst tegemoet? Kom dan naar het Humanities Career Event (HCE). Woensdagmiddag 12 april is jouw volgende halte richting de arbeidsmarkt. Greg Shapiro zal met zijn keynote speech de dag openen.


Datum Humanities Career Event 2017

Op 12 april 2017 wordt het Humanities Career Event georganiseerd! Blokkeer deze datum dus vast in je agenda. Wil je alvast een impressie van het evenement? Bekijk dan de aftermovie van de 2016 editie.


Make your next move: kom naar het Humanities Career Event

Wil je goed voorbereid je toekomst tegemoet? Kom dan naar het Humanities Career Event. Op donderdagmiddag 7 april stoom je jezelf klaar voor de arbeidsmarkt. Jelle Brandt Corstius zal met zijn keynote speech de dag openen. Voor maar €5 ben je erbij (inclusief drankjes)!


Over

Comité van Aanbeveling

De leden van het Comité van Aanbeveling steunen de doelstellingen van het Humanities Career Event. Vrijwel allen zijn zij op de één op andere manier aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden verbonden, bijvoorbeeld omdat zij alumnus zijn. De leden van het comité bekleden geen actieve functie binnen het evenement, maar hebben een stimulerende rol.


Het Bestuur

Vragen over het evenement? Aarzel niet contact op te nemen met de bestuursleden van het Humanities Career Event 2016.