Stage en werk

Historisch Nieuwsblad Amsterdam

Historisch Nieuwsblad , het toonaangevende magazine over geschiedenis, heeft per direct ruimte voor een stagiair online/communicatie en Maarten! . Geplaatst 21 oktober 2016.


VNO-NCW en MKB-Nederland Brussel

Het Brusselse kantoor van VNO-NCW en MKB-Nederland is voor de periode van 1 september 2016 tot 1 februari 2017 op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e). Reageren voor 4 mei


NOS Hilversum

Bij NOS Nieuws kun je het maken. Als nieuwsjager. Als onderzoeksjournalist. Als snelle duizendpoot. Als creatieve editor. Als vertaler van moeilijk nieuws naar een specifieke doelgroep. We zijn continu op zoek naar het nieuwe journalistieke talent van Nederland en bieden daarom stageplaatsen aan op onze deelredacties: Economie, NOS Jeugdjournaal, NOS op 3, Binnenland, Buitenland, Den Haag, het NOS Radio 1 Journaal, NOS Met het Oog op Morgen en NOS.nl. We hebben vanaf 1 september plek voor ongeveer 15 stagiairs. Reageren voor 12 mei.


BlazHoffski Amsterdam

Redactiestagiair(e) Verborgen verleden bij  BlazHoffski (Amsterdam) voor NTR. Vanaf 1 mei 2016 voor vier maanden of langer 32 uur per week of meer. Aanmelden uiterlijk 1 april 2016.    


Spiekman Stichting rotterdam

Onderzoeksopdracht Spiekman Stichting. De Spiekman Stichting is in de zomer van 2014 opgericht en positioneert zich nadrukkelijk als partner voor het landelijk opererende wetenschappelijk bureau van de PvdA: de Wiardi Beckman Stichting.