Ontmoet de studentleden van de opleidingscommissie

Wie vertegenwoordigt jou in de opleidingscommissie van Geschiedenis? Ze stellen zich hier aan je voor!

  • Jordy Loof vertegenwoordigt de eerstejaarsstudenten in de Opleidingscommissie. Na het vwo is hij dit jaar begonnen met de bachelor geschiedenis in Leiden. Hij heeft een brede interesse voor de (vroeg)moderne geschiedenis. 

  •  Ivo van Donselaar vertegenwoordigt de studenten van het tweede jaar in de OLC. Hij volgt in zijn tweede jaar de afstudeerrichtingen Algemene geschiedenis en Vaderlandse geschiedenis. Zijn interesse gaat uit naar Duitse en Nederlandse geschiedenis vanaf de 19e eeuw.

  • Jelle Osinga vertegenwoordigt, dus samen met Ivo, de tweedejaarsstudenten. Hij zit nu in het tweede jaar van de bachelor geschiedenis Als afstudeerrichting twijfelt hij nog over Oude en Algemene geschiedenis. Daarnaast is zijn favoriete geschiedenisthema de Romeinse keizertijd.

  • Elisa Hendriks vertegenwoordigt het derde jaar in de OLC. Haar afstudeerrichting is Algemene Geschiedenis en ze heeft daarbij interesse in recente politieke geschiedenis. Hiernaast volgt ze dit jaar een de minor Museums, Heritage and Collections.

  • Lucas Pool is secretaris van de OLC en vertegenwoordigt de masterstudenten. Hij begon zijn studie geschiedenis aan de Universiteit Leiden in 2011. Tijdens zijn studie lag zijn focus op de geschiedenis van inlichtingendiensten. Daarnaast heeft hij ook de minor Safety, Security and Justice gevolgd aan de Campus Den Haag. Momenteel is hij bezig met de Master Political Culture and National Identities, waar hij momenteel werkt aan een scriptie over de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Vragen, ideeën of klachten? Laat het ze weten!

Deze studenten zetten zich graag in voor hun studiegenoten, dus schroom vooral niet om hun aan te spreken met vragen, ideeën of klachten. Zie ook de webpagina over de Opleidingscommissie,

Laatst Gewijzigd: 17-11-2016