Studievereniging

Informatie over de studievereniging van de opleiding Franse taal en cultuur.

Over Gibalaux

" alt="" />

Studeren is meer dan alleen blokken, het betekent vooral de tijd van je leven hebben. Je bij een studievereniging aansluiten is een leuke manier om mensen binnen je eigen opleiding te leren kennen. Studenten Franse taal en cultuur kunnen hun hart ophalen bij studievereniging Gibalaux.  Lid zijn van Gibalaux geeft je studie Frans een extra tintje: bleu, blanc et rouge welteverstaan!

 


Activiteiten

Gibalaux is van mening dat studeren en gezelligheid hand in hand kunnen gaan en maakt zich sterk voor alle studenten Frans. Dat blijkt wel uit de vele activiteiten die we jaarlijks organiseren: informatieavonden (bijvoorbeeld over vakantiewerk, studie en stage in Frankrijk), de Eerstejaarsdag (waar nieuwe studenten tegen korting studieboeken kunnen kopen en vragen kunnen stellen), het eerstejaarsweekend, feesten, borrels, filmavonden, toneelstukken, wijnproeverijen, Nieuwjaars- en Paasdiners en de jaarlijkste Parijsreis. 

Niks moet, alles mag! Als lid van Gibalaux ken je geen enkele verplichting. Je bepaalt zelf hoe actief je bent in de vereniging, een vrijheid die je bij de meeste studentenverenigingen niet zult vinden.  


Lijfblad

Het lijfblad van Gibalaux is de Gibalettre, een maandblad voor en door studenten. Hierin vind je de komende activiteiten van de studievereniging, maar ook andere zaken die studenten Frans bezighouden, zoals de verschillende aspecten van de Franse cultuur en leuke verhalen over onze leden in het buitenland. Hiermee is de Gibalettre de spreekbuis voor de studenten Frans aan de Universiteit Leiden.

Bestuur 2016-2017

Het bestuur van Gibalaux verwelkomt je graag op één van onze activiteiten!

  • Janne Jehae - Voorzitter
  • Juliette van Berkum - Secretaris
  • Tessa Don - Penningmeester

Meer informatie

Voor alles over Gibalaux kun je terecht op www.gibalaux.nl. Hier vind je informatie over de vereniging, onze agenda, foto's van activiteiten en nog veel meer. Ook heeft Gibalaux een eigen Facebookpagina.

Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Je kunt altijd mailen naar gibalaux@hum.leidenuniv.nl.

Laatst Gewijzigd: 06-01-2017