Actueel

‘Van Plato tot Pussy Riot’, wat is muziek?

Is het de taak van de muziek om ons te vermaken, te raken of te verheffen? De Academie der Kunsten start een nieuw keuzevak dat het fenomeen muziek onderzoekt vanuit filosofisch en historisch perspectief. Het vak gaat in september van start en iedereen kan het volgen.


Gewijzigde openingstijden onderwijsadministratie:

Gewijzigde openingstijden onderwijsadministratie: P.N. Van Eyckhof 4, tijdens vakantieperiode: 7 juli t/m 29 augustus zijn wij op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 9.00 tot 13.00. Op woensdagen zijn wij gesloten. Summer opening hours student administration. P.N. van Eyckhof 4: From 7 July to 29 August open from 9.00 to 13.00 at Monday, Tuesday, Thursday and Friday. On Wednesdays we are closed.


Bruggen slaan tussen bestuurders en studenten

Gijs Dreijer (22, net klaar met zijn bachelor Geschiedenis) geeft aan het eind van de zomer het stokje van Assessor in het faculteitsbestuur van Geesteswetenschappen over aan Sanne Grootveld (22, masterstudente Neerlandistiek). Wat haar te wachten staat? “Het verschilt heel erg per week”, zegt Gijs, “maar ook per periode en zelfs per jaar."