Gegevens wijzigen

Universiteit Leiden blijft graag in contact met haar alumni. Contactgegevens houden we daarom graag up-to-date, maar we blijven ook graag op de hoogte van waar alumni na afstuderen aan de slag gaan en van het verloop van ieders carrière.

Verhuisd of nieuwe baan?

U kunt uw gegevens doorgeven of wijzigen door middel van dit online wijzigingsformulier . Wanneer u dit volledig invult en verstuurt, zullen uw gegevens aangepast worden in de alumni database. Deze gegevens worden behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


Waar worden mijn gegevens voor gebruikt?

Na afstuderen worden de gegevens van alumni automatisch opgenomen in de Alumni database van de Universiteit Leiden. Deze wordt beheerd door de afdeling Development & Alumnirelaties.

Aan de hand van de juiste contactgegevens zorgen we dat u alumnimagazine Leidraad of de maandelijkse nieuwsbrief ontvangt en kunnen we u op de hoogte houden van alumni activiteiten. Maar ook faculteiten en opleidingen kunnen deze gegevens gebruiken om contact met u te blijven onderhouden.

Werkgegevens gebruiken we wanneer we op zoek zijn naar alumni werkzaam in specifieke sectoren. Bijvoorbeeld wanneer we op zoek zijn naar sprekers voor lezingen, workshops of carrière-events, alumni met specifieke kennis of voor items in Alumni Nieuws en Leidraad. We betrekken alumni graag bij actuele kwesties of om kennis uit te wisselen met aankomende en huidige studenten of andere alumni.

Overige vragen

Mail voor vragen over wijzigingen naar wijziging@alumni.leidenuniv.nl.
Voor vragen over andere zaken kunt contact met ons opnemen via info@alumni.leidenuniv.nl.

Laatst Gewijzigd: 10-02-2016